ترکیه، آلمان و هند در صدر درخواست‌کنندگان سانسور محتوا در توییتر-راهبرد معاصر
سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت مدارس ابتدایی شهر و استان تهران فردا غیرحضوری شد هشدار افزایش آلودگی هوای تهران و کرج/ سواحل کشور طوفانی می‌شود مقتول پرونده محیط‌بان کرمانی افغانستانی است؟ گزینش بیش از ۲۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش

ترکیه، آلمان و هند در صدر درخواست‌کنندگان سانسور محتوا در توییتر

داده‌های توییتر نشان می‌دهد سه کشور ترکیه، آلمان و هند در صدر کشور‌هایی قرار دارند که از توییتر درخواست سانسور محتوا را می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. داده‌ها نشان می‌دهد که توییتر تحت مالکیت جدید با بیشتر درخواست‌های دولت‌های مختلف برای سانسور کاربران یا توییت‌هایشان موافقت کرده است.

 

به گزارش الجزیره، داده‌های گزارش‌شده توییتر نشان می‌دهد که پس از اینکه ایلان ماسک این پلتفرم را تصاحب کرد، توییتر با تقریباً تمام درخواست‌های دولت‌ها برای حذف محتوا موافقت کرده است.

 

این غول رسانه‌های اجتماعی به طور کامل یا جزئی با ۹۸.۸ درصد درخواست‌های حذفی که از ۲۷ اکتبر، تاریخ تصاحب ماسک، تا ۱۳ آوریل دریافت کرده بود، موافقت کرده است؛ از جمله صد‌ها درخواست از ترکیه و هند، که به دلیل ساکت کردن منتقدان با انتقاد مواجه هستند.

 

بر اساس داده‌های توییتر گردآوری شده توسط مرکز برکمن برای جامعه اینترنت در دانشکده حقوق هاروارد، توییتر یا به طور کامل با ۸۳ درصد از درخواست‌ها موافقت کرد و یا تا حدی با ۱۵۴ درصد این درخواست‌های سانسور را انجام داده است.

 

ترکیه مسئول نیمی از درخواست‌های حذف بود و پس از آن آلمان و هند به ترتیب ۲۶ و ۵ درصد بودند. این داده‌ها سوالاتی را در مورد تعهد اعلام شده ماسک به حفاظت از آزادی بیان ایجاد می‌کند. تحت مالکیت قبلی توییتر، این سایت رسانه اجتماعی با نرخ کمتری از درخواست‌های حذف توسط دولت پیروی می‌کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر